Stichting Jazz At The Zoo
Baden Powellweg 263
1069 LH Amsterdam
Telefoon 020-506 28 32
Email info@jazzatthezoo.nl
Net www.jazzatthezoo.nl

Donderdag 17 mei 2007

‘GIRRRLPOWERRR’

Sherrie Maricle
and the
Diva Jazz Orchestra

Carnegie Hall, Hollywood Bowl, Lincoln Center, Blue Note, Ophra Winfrey… en dan nu ‘Koningszaal Artis’! Optredens met Nancy Wilson, Joe Williams, Diane Schuur, Randy Brecker. Een orkest waarover men zegt: “Steeped in the history of jazz but infused with the progressive harmonies of today.” Het orkest speelt onder de bezielende leiding van Sherrie Maricle: drummer. Als dat geen ‘girrrlpowerrr’ is…

De dames zijn op een Europese tournee met een man en wat voor één man:

DK Ibomeka
“His voice is big, his range is big — and he is big... but it’s not his stature that you’ll remember after a performance, but the way he can project a song... he has a fab future ahead of him.”
                                                  – Geoff Chapman, Toronto Star
Waar zingen onder de douche al niet toe kan leiden:
optredens met Patti Labelle en The Neville Brothers en de nodige festivals.

Dit bijzondere concert vangt aan om 20.30 uur en eindigt (met een pauze van een half uur) rond 23.00 uur. Na afloop van het concert is er een ‘meet and greet’ met de artiesten. Het partycentrum is open om 18.45 uur. Als u om deze tijd komt, bestaat er de mogelijkheid voor een aparte rondleiding in de dierentuin. Meer informatie vindt u op onze website www.jazzatthezoo.nl. Parkeren is mogelijk tegen gereduceerd tarief op het parkeerterrein van Artis.

Wij zijn er trots op dat TopTicket Line de gehele kaartverkoop voor onze serie doet.
U kunt de kaarten á € 30,00 bestellen bij:Jazz at the Zoo wil jaarlijks een serie concerten organiseren met het doel fondsen te werven voor de nieuwbouwplannen van Artis.