Accessoires Adventure Time aangepaste wayfarer glazen Finn en Jake gepersonaliseerde unieke gift geek accessoires voor mannen vrouwen duidelijk lens recept frames Brillen 52H08594

20,52€ 81,90€

Bestellen
  • Model: 52H08594
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
Hand beschilderde glazen geïnspireerd door Adventure Time met Finn en Jake! Deze zijn geschilderd op zowel buiten als binnen. Ze zijn zo stijlvol en uniek, en ze zijn gebonden aan de aandacht vestigen. Ze kunnen ook worden gepersonaliseerd!

*****************
LET OP:
• Al onze producten worden met de hand geschilderd met veel aandacht voor detail en we gebruiken alleen hoogwaardige verven die levendige kleuren te produceren. Wij gebruiken geen goedkope stickers of stickers.
• Dit item zal worden gemaakt en zetten in de post binnen 2 weken na de betaling wordt ontvangen.
*****************


• Unisex wayfarer stijl zonnebrillen voor mannen en vrouwen. Zwarte plastic lenzen. Lichtgewicht zwarte kunststof frame. UV400 bescherming.
Afmetingen: Frame hoogte 4,8 cm, breedte 14,5 cm en Arm lengte 14 cm.

• Heldere lens bril: Black unisex bril voor mannen en vrouwen. Lichtgewicht zwarte kunststof frame, doorzichtige plastic lens. Afmetingen: Framehoogte 4,8 cm, breedte 14,5 cm en Arm lengte 14 cm. (deze bril zijn cosmetisch en ze zijn niet geschikt voor recept lenzen).

• Recept bril: Black unisex bril voor mannen en vrouwen, geschikt voor recept lenzen. Dit model is een kunststof, vierkante vorm met een full omrande frame. Framegrootte: 50mm Lens diameter 22mm Bridge, 145mm Arm lengte. Ze komen met standaard lenzen, recept lenzen zijn niet inbegrepen. U kunt uw lenzen passen in op een lokale opticien hebben.Alle stukken zijn met de hand geschilderd. Wij gebruiken alleen hoogwaardige acryl verf, die zal niet vervagen of spleet en zegel met vernis. Schoon met een vochtige doek, indien nodig. Uw bril handgeschilderde zorvuldig te behandelen en u zult kunnen genieten van hen voor een lange tijd.

*****************
De rest van mijn winkel hier bekijken:
http://www.etsy.com/shop/ketchupize?ref=pr_shop_more

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed