Accessoires 80s Hugo Boss door Carrera Vintage brillen Tortoise Shell met sleutelgat Bridge en gouden scharnieren ontwerper Frames Brillen AA9ARR6A

19,86€ 87,80€

Bestellen
  • Model: AA9ARR6A
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
Deze combinatie van retro-80 's glazen, zijn prachtig. Frisse zomer lookers met een tijdloze vorm en kleurtoon. Hun klassieke vorm geeft een tijdloze sfeer, uniek voor om het even wat op de markt vandaag. Het frame is tortoise shell, met gouden baas markeringen in reliëf gemaakt op de armen - zeer uniek en luxe op zoek. De frames zijn zeer veelzijdig en verbluffende zonnebrillen zou maken als je ervoor kiest om de getinte lenzen passen. De vorm is heel eenvoudig maar stijlvol - totaal pretentieloos, maar schuchter prachtige.


Conditie: Zeer goed. Er zijn geen zichtbare vlekken zoals de frames doos voor vele jaren gebleven. Ze zijn nieuwe oude voorraad zodat zijn nooit gedragen vóór en zal worden geboekt met de voorraad lenzen (zie afbeelding).

Maten:
1) buiten gezicht breedte - 136 mm
2) arm lengte / tempel lengte - 136 mm
3) brug breedte - 13 mm
4) lens hoogte - 43 mm
5) lens breedte - 52 mm

Vintage Frames werkt groot of klein dus alstublieft maatregel zorgvuldig. Vergelijk deze metingen aan een bestaande paar frames hebt, zodat je weet als ze zullen passen. Als u besluit om uw frames hebben lenzen geïnstalleerd, kunnen ze worden aangepast bij elke opticiens! :)


******************************************************************************
TEVREDENHEIDSGARANTIE - ALS U NIET TEVREDEN BENT, STUUR ZE TERUG!
******************************************************************************


De grillen van Vintage Eyewear:
Kleine imperfecties en lichte aanpassingen zijn normale op meeste vintage frames, zelfs nieuwe oude voorraad, als gevolg van leeftijd en vergadering gevouwen in een vak voor vele jaren - maar deze uniciteit is waarom ik hou, en persoonlijk slijtage vintage frames mezelf.

Er is iets over het unieke karakter van vintage dat zoveel liefde - waaronder ikzelf! In zekere zin de uniciteit van het frame is uniek voor u, en als zodanig is het onwaarschijnlijk dat u ooit zult vinden dat iedereen anders dragen hetzelfde paar frames. Als je dat de wereld van vandaag van bril is bezaaid met zoveel soortgelijke overlappende vormen en stijlen bedenkt, het wordt steeds belangrijker karakter behouden en individueel!!

Als u vragen hebt of wil extra metingen, voel je vrij om mij een bericht sturen en ik zal proberen om u te voorzien van de extra info die u nodig hebt! Xx :)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed